Механізми розвитку професійних компетентностей державних службовців в Україні в умовах воєнного стану - Парімонов, Сергій Леонідович; Parimonov, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: процес професійного навчання державних службовців. Предмет дослідження: механізми розвитку професійних компетентностей державних службовців в Україні в умовах воєнного стану Метою роботи є узагальнення теоретичних положень і формулювання практичних пропозицій щодо удосконалення механізмів розвитку професійних компетентностей державних службовців в Україні в умовах воєнного стану. Obiekt doslidzhennia: protses profesiinoho navchannia derzhavnykh sluzhbovtsiv. Predmet doslidzhennia: mekhanizmy rozvytku profesiinykh kompetentnostei derzhavnykh sluzhbovtsiv v Ukraini v umovakh voiennoho stanu Metoiu roboty ye uzahalnennia teoretychnykh polozhen i formuliuvannia praktychnykh propozytsii shchodo udoskonalennia mekhanizmiv rozvytku profesiinykh kompetentnostei derzhavnykh sluzhbovtsiv v Ukraini v umovakh voiennoho stanu.
Mekhanizmy rozvytku profesiinykh kompetentnostei derzhavnykh sluzhbovtsiv v Ukraini v umovakh voiennoho stanu
Keywords: публічне управління та адміністрування; public management and administration; механізми публічного управління; public management mechanisms; держава; state; державні службовці; civil servants; професійні компетентності; professional competencies; компетентнісний підхід; competency-based approach; освіта; education; війна; war