Видовий склад та життєвий стан зелених насаджень кампусу Дніпровського державного медичного університету та перспективи його покращення - Головко, Юлія Вікторівна; Holovko, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Мета даної роботи: оцінка видового складу та життєвого стану деревних та чагарникових насаджень, оцінка квіткового оформлення кампусу університету, розробка пропозицій покращення озеленення відкритого простору територій ДДМУ.Meta danoi roboty: otsinka vydovoho skladu ta zhyttievoho stanu derevnykh ta chaharnykovykh nasadzhen, otsinka kvitkovoho oformlennia kampusu universytetu, rozrobka propozytsii pokrashchennia ozelenennia vidkrytoho prostoru terytorii DDMU.
Vydovyi sklad ta zhyttievyi stan zelenykh nasadzhen kampusu Dniprovskoho derzhavnoho medychnoho universytetu ta perspektyvy yoho pokrashchennia
Keywords: деревні і чагарникові насадження; derevni i chaharnykovi nasadzhennia; інвентаризація; inventaryzatsiia; видовий склад; vydovyi sklad; життєвий стан; zhyttievyi stan; кампус університету; kampus universytetu