Розробка напрямів підвищення ефективності інноваційної діяльності підприємства - Клименко, Аліна Павлівна; Klymenko, Alina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Узагальнено наукові основи інноваційної діяльності підприємства. Здійснено аналіз природно-економічних умов сільськогосподарського виробництва досліджуваного підприємства. Визначено умов та особливості формування інноваційного потенціалу аграрного сектора регіону. Проаналізовано сучасний рівень інноваційного середовища підприємств Дніпропетровської області. Запропоновано резерви і напрями підвищення ефективності інноваційної діяльності підприємств. Uzahalneno naukovi osnovy innovatsiinoi diialnosti pidpryiemstva. Zdiisneno analiz pryrodno-ekonomichnykh umov silskohospodarskoho vyrobnytstva doslidzhuvanoho pidpryiemstva. Vyznacheno umov ta osoblyvosti formuvannia innovatsiinoho potentsialu ahrarnoho sektora rehionu. Proanalizovano suchasnyi riven innovatsiinoho seredovyshcha pidpryiemstv Dnipropetrovskoi oblasti. Zaproponovano rezervy i napriamy pidvyshchennia efektyvnosti innovatsiinoi diialnosti pidpryiemstv.
Rozrobka napriamiv pidvyshchennia efektyvnosti innovatsiinoi diialnosti pidpryiemstva
Keywords: виробництво; рrоduсtіоn; економічна ефективність; есоnоmіс еffісіеnсу; інновація; innovation; засоби виробництва; mеаns оf рrоduсtіоn; розвиток; dеvеlорmеnt; підприємство; еntеrрrіsе; продукція; рrоduсts