Впровадження комплексної маркетингової стратегії залучення клієнтів через соціальні медіа - Александров, Артем Олександрович; Aleksandrov, Artem (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є ринок онлайн-освіти в Україні, конкурентне середовище, шлях цільового клієнта та процес залучення клієнтів через соціальні медіа для онлайн-школи підвищення кваліфікації психологів. Предметом дослідження є теоретичні концепції роботи із соціальними мережами, моделі маркетингових стратегій, комплексна стратегія залучення клієнтів через соціальні медіа для онлайн-шкіл, інструменти таргетингу Meta Ads та формати рекламних оголошень, що сприяють зростанню залученості аудиторії й конверсії в покупку навчання. Мета дослідження полягає у розробці комплексної маркетингової стратегії залучення клієнтів через соціальні медіа для онлайн-школи підвищення кваліфікації психологів, спрямованої на підвищення впізнаваності бренду та рівня прибутковості школи Psycoping. Obiektom doslidzhennia ye rynok onlain-osvity v Ukraini, konkurentne seredovyshche, shliakh tsilovoho kliienta ta protses zaluchennia kliientiv cherez sotsialni media dlia onlain-shkoly pidvyshchennia kvalifikatsii psykholohiv. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni kontseptsii roboty iz sotsialnymy merezhamy, modeli marketynhovykh stratehii, kompleksna stratehiia zaluchennia kliientiv cherez sotsialni media dlia onlain-shkil, instrumenty tarhetynhu Meta Ads ta formaty reklamnykh oholoshen, shcho spryiaiut zrostanniu zaluchenosti audytorii y konversii v pokupku navchannia. Meta doslidzhennia poliahaie u rozrobtsi kompleksnoi marketynhovoi stratehii zaluchennia kliientiv cherez sotsialni media dlia onlain-shkoly pidvyshchennia kvalifikatsii psykholohiv, spriamovanoi na pidvyshchennia vpiznavanosti brendu ta rivnia prybutkovosti shkoly Psycoping.
Vprovadzhennia kompleksnoi marketynhovoi stratehii zaluchennia kliientiv cherez sotsialni media
Keywords: соціальні медіа; Social media; маркетинг; marketing; юніт-економіка; unit economics; психологія; psychology; таргетована реклама; targeted advertising; онлайн-школи; online schools; EdTech; EdTech; онлайн-освіта; online education; стратегія просування; promotion strategy