Development of perspective composites on the basis polymers for operation in the conditions of the Moon - Derkach, Oleksii; Деркач, Олексій Дмитрович; Kabat, Oleh; Кабат, Олег Станіславович; Makarenko, Dmytro; Макаренко, Дмитро Олександрович; Husarova, Irina; Гусарова, Ірина Олександрівна; Osinovyy, Hrihoriy; Осіновий, Григорій Генадійович; Piskin, B.; Пішкін, Б. («Середняк Т.К.», 2023)
Розробка перспективних композитів на основі полімери для експлуатації в умовах Місяця Rozrobka perspektyvnykh kompozytiv na osnovi polimery dlia ekspluatatsii v umovakh Misiatsia
Розробка перспективних композитів на основі полімери для експлуатації в умовах Місяця
Keywords: kompozyty; композити; polimery; полімери