Охолодження та зберігання м’ясної сировини в умовах м’ясокомбінату - Зажарський, Володимир Володимирович; Zazharskiy, Vladymyr; Zazharskiy, Volodymyr; Zazharskyi, Vladymyr; Zazharskyi, Volodymyr; Zazharskiy, V.; Zazharskyi, V.; Zazharskiy, Volodymyr V.; Zazharskiy, V. V.; Zazharskyi, V. V.; Zazharsky, V. V.; Мікулін, А.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Різноманітний поживний склад м'яса робить його ідеальним середовищем для росту та розмноження мікроорганізмів, що псують м'ясо, а також патогенних мікроорганізмів харчового походження. Важливо, щоб відповідні технології збереження були застосовані для підтримки безпеки та якості готового продукту. Riznomanitnyi pozhyvnyi sklad miasa robyt yoho idealnym seredovyshchem dlia rostu ta rozmnozhennia mikroorhanizmiv, shcho psuiut miaso, a takozh patohennykh mikroorhanizmiv kharchovoho pokhodzhennia. Vazhlyvo, shchob vidpovidni tekhnolohii zberezhennia buly zastosovani dlia pidtrymky bezpeky ta yakosti hotovoho produktu.
Okholodzhennia ta zberihannia miasnoi syrovyny v umovakh miasokombinatu
Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494
Keywords: м’ясна сировина; miasna syrovyna; поживний склад м'яса; pozhyvnyi sklad miasa; мікроорганізми; mikroorhanizmy