Удосконалення системи маркетингового менеджменту на підприємстві - Горячий, Олександр Сергійович; Horiachyi, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Методи дослідження: діалектичний і абстрактно-логічний; монографічний та системного аналізу; економіко-статистичний і розрахунково-конструктивний економіко-математичний та ін.. В результаті дипломного магістерського дослідження виявлені науково обґрунтовані напрямки удосконалення системи маркетингового менеджменту на підприємстві аграрної сфери. Результати впроваджені в діяльність товариства з обмеженою відповідальністю «Суффле Агро Україна» Славутського району Хмельницької області. Metody doslidzhennia: dialektychnyi i abstraktno-lohichnyi; monohrafichnyi ta systemnoho analizu; ekonomiko-statystychnyi i rozrakhunkovo-konstruktyvnyi ekonomiko-matematychnyi ta in.. V rezultati dyplomnoho mahisterskoho doslidzhennia vyiavleni naukovo obgruntovani napriamky udoskonalennia systemy marketynhovoho menedzhmentu na pidpryiemstvi ahrarnoi sfery. Rezultaty vprovadzheni v diialnist tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Suffle Ahro Ukraina» Slavutskoho raionu Khmelnytskoi oblasti. kliuchovi slova
Udoskonalennia systemy marketynhovoho menedzhmentu na pidpryiemstvi
Keywords: маркетинговий менеджмент; marketing management; маркетингова стратегія; marketing strategy; організаційна структура маркетингу; marketing organizational structure; інформаційна маркетингова система; marketing information marketing; інноваційні маркетингові інструменти; innovative marketing tools