Підвищення ефективності роботи доїльного апарату попарної дії - Шеременко, Євгеній Сергійович; Sheremenko, Yevhenii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Робота включає п'ять розділів: огляд, теоретична основа, програма та методика експериментальних досліджень, отримані результати, а також ви-вчення питань охорони праці та аспекти економіки. В результаті проведених досліджень був розроблений доїльний апарат, що включає колектор з верхнім відведенням молока. Робота містить загальні висновки, бібліографічний список із 47 джерел та додатки. Robota vkliuchaie piat rozdiliv: ohliad, teoretychna osnova, prohrama ta metodyka eksperymentalnykh doslidzhen, otrymani rezultaty, a takozh vyvchennia pytan okhorony pratsi ta aspekty ekonomiky. V rezultati provede-nykh doslidzhen buv rozroblenyi doilnyi aparat, shcho vkliuchaie kolektor z verkhnim vidvedenniam moloka. Robota mistyt zahalni vysnovky, bibliohrafichnyi spysok iz 47 dzherel ta dodatky.
Pidvyshchennia efektyvnosti roboty doilnoho aparatu poparnoi dii
Keywords: доїння; doinnia; молоковідведення; molokovidvedennia; доїльний апарат; doilnyi aparat; колектор; kolektor