Вплив на довкілля проведення рубок головного користування на території філії «Миргородське лісове господарство» державного підприємства «Ліси України»» - Олійник, Сергій Олександрович; Oliinyk, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета роботи: оцінка екологічних наслідків рубок головного користування на території філії «Миргородське лісове господарство» та розробка рекомендацій щодо їх оптимізації для зменшення негативного впливу на довкілля. Meta roboty: otsinka ekolohichnykh naslidkiv rubok holovnoho korystuvannia na terytorii filii «Myrhorodske lisove hospodarstvo» ta rozrobka rekomendatsii shchodo yikh optymizatsii dlia zmenshennia nehatyvnoho vplyvu na dovkillia.
Vplyv na dovkillia provedennia rubok holovnoho korystuvannia na terytorii filii «Myrhorodske lisove hospodarstvo» derzhavnoho pidpryiemstva «Lisy Ukrainy»»
Keywords: рубки головного користування; rubky holovnoho korystuvannia; довкілля; dovkillia; лісове господарство; lisove hospodarstvo; біорізноманіття; bioriznomanittia; ґрунти; grunty; гідрологія; hidrolohiia; екологічна безпека; ekolohichna bezpeka