Порівняння розрахунку за біофізичним методом та за агрогідрометеорологічним методом розрахунку вологозапасів - Шинкаренко, Ірина Юріївна; Shynkarenko, Iryna (ХДАЕУ, 2021)
Проведено порівняння ефективності використання води для зрошення при розрахунку запасів вологи за біофізичним методом та за агрогідрометеорологічним методом під посівами озимої пшениці за даними декількох метеостанцій в Дніпропетровській області. The efficiency of water use for irrigation is compared when calculating moisture reserves by agrometeorological and biophysical methods under winter wheat crops according to several meteorological stations in Dnipropetrovsk region.
Comparison of calculation by biophysical method and by agrohydrometeorological method of calculation of moisture reserves
Keywords: ґрунтова волога; soil moisture; ГІС; GIS; агрогідрометеорологічний метод; agrohydrometeorological method; запаси вологи; moisture reserves