Концепція формування й функціонування організаційно-економічного механізму інвестиційної діяльності аграрних підприємств - Вініченко, Ігор Іванович; Vinichenko, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
У статті наведено методологічні положення інвестиційної діяльності аграрних підприємств. Визначено, що її специфіка полягає у визначальній ролі державного управління функціонуванням організаційно-економічного механізму інвестиційної діяльності, особливо в сільському господарстві. Вважаємо, що за його допомогою здійснюється зв"язок між дією об"єктивних закономірностей і інвестиційною діяльністю аграрних підприємств. Methodological positions of investment activity of agrarian enterprises are resulted in the article. Certainly, that its specific consists in the determining role of state administration functioning organizationally economic to the mechanism of investment activity, especially in agriculture. Consider that for his help connection is carried out between the action of objective conformities to law and investment activity of agrarian enterprises.
Kontseptsiya formuvannya y funktsionuvannya orhanizatsiyno-ekonomichnoho mekhanizmu investytsiynoyi diyalʹnosti ahrarnykh pidpryyemstv
Keywords: аграрні підприємства; ahrarni pidpryyemstva; амортизаційна політика; amortyzatsiyna polityka; інвестиції; investytsiyi; кредит; kredyt; механізм; mekhanizm; податки; podatky; прибуток; prybutok; фінансовий стан; finansovyy stan