Формування комплексу маркетингових комунікацій на підприємстві - Ромашка, Антон Геннадійович; Romashka, Anton (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета дипломної роботи - розробка та запровадження певних заходів в процесі формування комплексу маркетингових комунікацій на конкретному сільськогосподарському підприємстві. Методи дослідження: монографічний, абстрактно-логічний, економіко-математичні, статистичні методи. Обробку даних здійснено з використанням програмного забезпечення Microsoft Exel. Досліджено теоретично-методичні аспекти формування комплексу маркетингових комунікацій. Проаналізовано сучасний стан комплексу маркетингових комунікацій на підприємстві, проведена оцінка маркетингового середовища та запропоновано напрямки щодо вдосконалення комплексу маркетингових комунікацій на підприємстві. Результати дослідження – висновки та рекомендації, наведені в дипломній роботі можуть бути застосовані в діяльності ТОВ «Агріті». Meta dyplomnoi roboty - rozrobka ta zaprovadzhennia pevnykh zakhodiv v protsesi formuvannia kompleksu marketynhovykh komunikatsii na konkretnomu silskohospodarskomu pidpryiemstvi. Metody doslidzhennia: monohrafichnyi, abstraktno-lohichnyi, ekonomiko-matematychni, statystychni metody. Obrobku danykh zdiisneno z vykorystanniam prohramnoho zabezpechennia Microsoft Exel. Doslidzheno teoretychno-metodychni aspekty formuvannia kompleksu marketynhovykh komunikatsii. Proanalizovano suchasnyi stan kompleksu marketynhovykh komunikatsii na pidpryiemstvi, provedena otsinka marketynhovoho seredovyshcha ta zaproponovano napriamky shchodo vdoskonalennia kompleksu marketynhovykh komunikatsii na pidpryiemstvi. Rezultaty doslidzhennia – vysnovky ta rekomendatsii, navedeni v dyplomnii roboti mozhut buty zastosovani v diialnosti TOV «Ahriti».
Formuvannia kompleksu marketynhovykh komunikatsii na pidpryiemstvi
Keywords: комплекс маркетингових комунікацій; complex of marketing communications; конкурентоспроможність; competitiveness; сільськогосподарське підприємство; agricultural enterprise; маркетингова стратегія; marketing strategy; конкурентне середовище; competition; маркетингове середовище; marketing competition