Організаційно-правові основи створення об'еднаних територіальних громад в Україні - Ільченко, Юлія Олегівна; Ilchenko, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Мета дипломної роботи магістра – узагальнення досвіду організаційно-правового забезпечення створення ОТГ в Україні та визначення засобів удосконалення регулювання питань їх подальшого становлення та розвиткуMeta dyplomnoi roboty mahistra – uzahalnennia dosvidu orhanizatsiino-pravovoho zabezpechennia stvorennia OTH v Ukraini ta vyznachennia zasobiv udoskonalennia rehuliuvannia pytan yikh podalshoho stanovlennia ta rozvytku.
Orhanizatsiino-pravovi osnovy stvorennia obednanykh terytorialnykh hromad v Ukraini
Keywords: місцеве самоврядування; local self-government; місцеві ради; local councils; територіальна громада; territorial community; добровільне обєднання територіальних громад; united territorial community; децентралізація влади; decentralization of power; субсидіарність; subsidiarity; реформа місцевого самоврядування; local self-government reform; територіальна організація влади; territorial organization of power; спроможна громада; affluent community