Удосконалення процесу механізації заготівлі сіна та конструкції граблів-ворушилок - Ченчевич, Богдан Юрійович; Chenchevych, Bohdan (ДДАЕУ, 2023)
Розроблена конструкція вдосконаленої роторної ворушилки, розраховано основні параметри і режим роботи удосконаленого агрегату. Rozroblena konstruktsiia vdoskonalenoi rotornoi vorushylky, rozrakhovano osnovni parametry i rezhym roboty udoskonalenoho ahrehatu.
Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii zahotivli sina ta konstruktsii hrabliv-vorushylok
Keywords: процес механізації; protses mekhanizatsii; заготівля сіна; zahotivlia sina; конструкція роторної ворушилки; konstruktsiia rotornoi vorushylky