Modern technologies in teaching a foreign language - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
The main technologies of teaching students a foreign language are studied in the work. В роботі розглядаються основні технології навчання студентів іноземній мові.
Сучасні технології викладання іноземної мови
Keywords: technology; технологія; foreign language; іноземна мова; teaching; навчання; student; студент