Стратегія ціноутворення та дистрибуції агропідприємств в умовах євроінтеграції - Якубенко, Юлія Леонідівна; Yakubenko, Yuliia (Львівський національний університет природокористування, 2024)
У тезі розглядаються підходи до формування ефективної стратегії ціноутворення та дистрибуції агропідприємств в умовах євроінтеграційних процесів. Акцент зроблено на необхідності адаптації до європейських стандартів, підвищення конкурентоспроможності продукції, розвитку логістичних каналів та впровадженні гнучких моделей ціноутворення для задоволення потреб як внутрішнього, так і зовнішнього ринку. U tezi rozghliadaiutsia pidkhody do formuvannia efektyvnoi stratehii tsinoutvorennia ta dystrybutsii ahropidpryiemstv v umovakh yevrointehratsiinykh protsesiv. Aktsent zrobleno na neobkhidnosti adaptatsii do yevropeiskykh standartiv, pidvyshchennia konkurentospromozhnosti produktsii, rozvytku lohistychnykh kanaliv ta vprovadzhenni hnuchkykh modelei tsinoutvorennia dlia zadovolennia potreb yak vnutrishnoho, tak i zovnishnoho rynku.
Stratehiia tsinoutvorennia ta dystrybutsii ahropidpryiemstv v umovakh yevrointehratsii
Keywords: стратегія ціноутворення; stratehiia tsinoutvorennia; дистрибуція; dystrybutsiia; агропідприємство; ahropidpryiemstvo; євроінтеграція; yevrointehratsiia; конкурентоспроможність продукції; konkurentospromozhnist produktsii