Оцінка якості питної води в місті Дніпро - Семиліт, Анастасія Олександрівна; Semylit, Anastasiia; Волкова, В. Є.; Volkova, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета роботи – оцінити якість питної води з мереж централізованого водопостачання м. Дніпро та розробити рекомендації щодо поліпшення якості питної води для місцевого населення. Meta roboty – otsinyty yakist pytnoi vody z merezh tsentralizovanoho vodopostachannia m. Dnipro ta rozrobyty rekomendatsii shchodo polipshennia yakosti pytnoi vody dlia mistsevoho naselennia.
Otsinka yakosti pytnoi vody v misti Dnipro
Keywords: оцінка якості питної води; otsinka yakosti pytnoi vody; моніторинг якості води; monitorynh yakosti vody; аналізи проб води; analizy prob vody; регламентація якості питної води; rehlamentatsiia yakosti pytnoi vody; річка Дніпро; richka Dnipro; аналіз якості питної води; analiz yakosti pytnoi vody; економіка природокористування; ekonomika pryrodokorystuvannia