Розвиток господарсько-цінних ознак сортів пшениці озимої в еколого-контрастних умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету - Савченко, Юрій Анатолійович; Savchenko, Yurii (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Розроблено планів проведення польових та лабораторних дослідів, виконано аналіз літературних джерел за напрямом кваліфікаційної роботи, виконано польові експерименти, досліджено онтогенетичні особливості та проведено лабораторні аналізи, математико-статистичну обробку та узагальнено результати експериментів, зроблено висновки. Rozrobleno planiv provedennia polovykh ta laboratornykh doslidiv, vykonano analiz literaturnykh dzherel za napriamom kvalifikatsiinoi roboty, vykonano polovi eksperymenty, doslidzheno ontohenetychni osoblyvosti ta provedeno laboratorni analizy, matematyko-statystychnu obrobku ta uzahalneno rezultaty eksperymentiv, zrobleno vysnovky.
Rozvytok hospodarsko-tsinnykh oznak sortiv pshenytsi ozymoi v ekoloho-kontrastnykh umovakh navchalno-naukovoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu
Keywords: пшениця озима; pshenytsia ozyma; сорт; sort; інтенсивний екотип; intensyvnyi ekotyp; технологічна якість; tekhnolohichna yakist; врожайність; vrozhainist