Забезпечення міжремонтного ресурсу об’ємних гідроагрегатів стендовими прискореними випробуваннями - Дикун, Віктор В’ячеславович; Dykun, Viktor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи полягала в забезпеченні міжремонтного ресурсу агрегатів гідравлічних трансмісій мобільних машин за рахунок удосконалення технології їх обкатки. Поставлена мета досягається вирішенням наступних задач: визначенням основних факторів, що впливають на процес припрацювання деталей і їх ресурс в цілому для спряження та обґрунтуванням технологічних заходів з підвищення післяремонтної довговічності вузлів тертя об’ємних гідромашин. Meta roboty poliahala v zabezpechenni mizhremontnoho resursu ahrehativ hidravlichnykh transmisii mobilnykh mashyn za rakhunok udoskonalennia tekhnolohii yikh obkatky. Postavlena meta dosiahaietsia vyrishenniam nastupnykh zadach: vyznachenniam osnovnykh faktoriv, shcho vplyvaiut na protses prypratsiuvannia detalei i yikh resurs v tsilomu dlia spriazhennia ta obgruntuvanniam tekhnolohichnykh zakhodiv z pidvyshchennia pisliaremontnoi dovhovichnosti vuzliv tertia obiemnykh hidromashyn.
Zabezpechennia mizhremontnoho resursu obiemnykh hidroahrehativ stendovymy pryskorenymy vyprobuvanniamy
Keywords: гідравлічна трансмісія; hidravlichna transmisiia; аксіально-поршнева гідромашина; aksialno-porshneva hidromashyna; структурні параметри технічного стану; strukturni parametry tekhnichnoho stanu; міжремонтний ресурс; mizhremontnyi resurs; обкатка; obkatka; припрацювання; prypratsiuvannia; випробування; vyprobuvannia