Корпоративна культура в малому бізнесі - Мельник, Леся Леонідівна; Melnyk, Lesya; Аршинова, Анастасія Андріївна; Arshinova, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянута корпоративна культура в малому бізнесі. Rozghlianuta korporatyvna kultura v malomu biznesi.
Corporate culture in small business
Keywords: бізнес; business; корпоративна культура; corporate culture; підприємство; enterprise; підприємець; entrepreneur