Обґрунтування управлінських рішень в агробізнесі - Бебешко, Максим Андрійович; Bebeshko, Maksym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження процес проектування управлінських рішень задля відновлення агробізнесу у стратегічній перспективі. Предмет дослідження наріжні фактори, котрі здійснюють вплив на перспективні та операційні рішення з менеджменту малого агробізнесу. Метою роботи є розроблювання рішень та обґрунтування проектів з відновлення розвитку малого агробізнесу з можливістю формуваннях сталих ефектів. Obiekt doslidzhennia protses proektuvannia upravlinskykh rishen zadlia vidnovlennia ahrobiznesu u stratehichnii perspektyvi. Predmet doslidzhennia narizhni faktory, kotri zdiisniuiut vplyv na perspektyvni ta operatsiini rishennia z menedzhmentu maloho ahrobiznesu. Metoiu roboty ye rozrobliuvannia rishen ta obgruntuvannia proektiv z vidnovlennia rozvytku maloho ahrobiznesu z mozhlyvistiu formuvanniakh stalykh efektiv.
Obgruntuvannia upravlinskykh rishen v ahrobiznes
Keywords: управлінські рішення; Management solutions; проектування; design; оптимізація; optimization; виробнича програма; production program; високомаржинальні нішеві культури; high-margin niche crops; стратегічний розвиток; strategic development; відновлення малого агробізнесу; recovery of small agribusiness