Удосконалення процесу управління трудовими ресурсами в підприємстві - Крамарчук, Катерина Дмитрівна; Kramarchuk, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Управління трудовими ресурсами сприяє гнучкості та адаптивності підприємства до змін у внутрішньому та зовнішньому середовищі. Швидкі зміни в технологіях, ринкових умовах та потребах споживачів вимагають здатності підприємства швидко реагувати та адаптуватися, що неможливо без ефективного управління персоналом. Загалом, ефективне управління трудовими ресурсами є критично важливим для успіху підприємства, його конкурентоспроможності та стійкого розвитку. Врахування потреб та потенціалу працівників, їхнього задоволення та розвитку є ключовими факторами, що сприяють досягненню цілей організації. Upravlinnia trudovymy resursamy spryiaie hnuchkosti ta adaptyvnosti pidpryiemstva do zmin u vnutrishnomu ta zovnishnomu seredovyshchi. Shvydki zminy v tekhnolohiiakh, rynkovykh umovakh ta potrebakh spozhyvachiv vymahaiut zdatnosti pidpryiemstva shvydko reahuvaty ta adaptuvatysia, shcho nemozhlyvo bez efektyvnoho upravlinnia personalom. Zahalom, efektyvne upravlinnia trudovymy resursamy ye krytychno vazhlyvym dlia uspikhu pidpryiemstva, yoho konkurentospromozhnosti ta stiikoho rozvytku. Vrakhuvannia potreb ta potentsialu pratsivnykiv, yikhnoho zadovolennia ta rozvytku ye kliuchovymy faktoramy, shcho spryiaiut dosiahnenniu tsilei orhanizatsii.
Udoskonalennia protsesu upravlinnia trudovymy resursamy v pidpryiemstvi
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; управління трудовими ресурсами; upravlinnia trudovymy resursamy; удосконалення процесу; udoskonalennia protsesu