Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» Кам’янського району Дніпропетровської області - Гоман, Артем Володимирович; Homan, Artem (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Розглянуто технологічну лінію з підготовки зерна кукурудзи до зберігання в умовах елеватора товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» району Дніпропетровської області. Встановлено, що в підприємстві існує можливість із збільшення обсягів приймання зерна кукурудзи за рахунок встановлення систем, що дозволяють тимчасове зберігання вологого зерна.Rozghlianuto tekhnolohichnu liniiu z pidhotovky zerna kukurudzy do zberihannia v umovakh elevatora tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Iunihrein-Bazys» raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Vstanovleno, shcho v pidpryiemstvi isnuie mozhlyvist iz zbilshennia obsiahiv pryimannia zerna kukurudzy za rakhunok vstanovlennia system, shcho dozvoliaiut tymchasove zberihannia volohoho zerna.
Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky zerna kukurudzy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Iunihrein-Bazys» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: проєкт; proiekt; кукурудза; kukurudza; розрахунок; rozrakhunok; обладнання; obladnannia; удосконалення; udoskonalennia; сировина; syrovyna; норія; noriia; сепаратор; separator; сушарка; susharka