Застосування інтернет-ресурсів під час викладання української мови у закладах вищої освіти - Семак, Людмила Анатоліївна; Semak, Ludmyla (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2018)
Досліджується потреба використання інтернет-ресурсів під час викладання української мови за професійним спрямуванням у закладах вищої освіти. Обґрунтовується важливість застосування новітніх засобів під час викладання державної мови у ЗВО. The necessity of using Internet resources during the teaching of the Ukrainian language by professional orientation in higher education institutions is researched. It is substantiated the importance of using the newest means while teaching the state language in the institution of higher education.
Application of Internet resources during Ukrainian language teaching at higher education institutions
Keywords: Інтернет-ресурси; Internet resources; українська мова за професійним спрямуванням; Ukrainian language for professional orientation; заклад вищої освіти; institution of higher education