Розробка комплексних рішень для маркетингу освітніх послуг у закладі вищої освіти - Власенко, Олена Павлівна; Vlasenko, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Досліджено концептуальні засади розвитку маркетингу освітніх послуг у закладах вищої освіти та особливості державного регулювання освітньої галузі. Проаналізовано основні показники діяльності університету, здійснено моніторинг маркетингового середовища та комплексу маркетингу. Обґрунтовано комплексні рішення удосконалення системи маркетингу освітніх послуг Поліського національного університету в сучасних умовах. Doslidzheno kontseptualni zasady rozvytku marketynhu osvitnikh posluh u zakladakh vyshchoi osvity ta osoblyvosti derzhavnoho rehuliuvannia osvitnoi haluzi. Proanalizovano osnovni pokaznyky diialnosti universytetu, zdiisneno monitorynh marketynhovoho seredovyshcha ta kompleksu marketynhu. Obgruntovano kompleksni rishennia udoskonalennia systemy marketynhu osvitnikh posluh Poliskoho natsionalnoho universytetu v suchasnykh umovakh.
Rozrobka kompleksnykh rishen dlia marketynhu osvitnikh posluh u zakladi vyshchoi osvity
Keywords: маркетингова діяльність; marketing activities; освітні послуги; educational services; маркетинг закладу вищої освіти; marketing of a higher education institution; державне регулювання; state regulation; стратегічне управління; strategic management; комплекс маркетингу; marketing complex