Вплив якісних показників компосту на ріст і продуктивність печериці двуспорової в умовах товариства з обмеженою відповідальністю дочірне підприємство «Агрофірма Мрія»Новомосковського району Дніпропетровської області - Форманчук, Ігор Миколайович; Formanchuk, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Методи дослідження. Польовий експеримент з оцінки впливу якісних характеристик компосту, лабораторні методи для аналізу мікробіологічних процесів у компості, статистичні методи для аналізу продуктивності та врожайності, економічний аналіз для оцінки ефективності використання різних видів компосту.Metody doslidzhennia. Polovyi eksperyment z otsinky vplyvu yakisnykh kharakterystyk kompostu, laboratorni metody dlia analizu mikrobiolohichnykh protsesiv u komposti, statystychni metody dlia analizu produktyvnosti ta vrozhainosti, ekonomichnyi analiz dlia otsinky efektyvnosti vykorystannia riznykh vydiv kompostu.
Vplyv yakisnykh pokaznykiv kompostu na rist i produktyvnist pecherytsi dvusporovoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu dochirne pidpryiemstvo «Ahrofirma Mriia»Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: печериця двоспорова; pecherytsia dvosporova; agaricus bisporus; agaricus bisporus; якість компосту; yakist kompostu; продуктивність; produktyvnist; грибівництво; hrybivnytstvo; промислове вирощування; promyslove vyroshchuvannia; агротехнології; ahrotekhnolohii