Інформаційні технології для автоматизації процесів ідентифікації і реєстрації тварин в Україні - Бабич, Альона; Babich, Alona; Дарницька, Даніела; Darnitska, Daniela; Галко, Дар'я; Galko, Dariya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Вдосконалення правил та вимог утримання тварин є одним з зобов’язань України з впровадження нормативних актів Європейського союзу. Одним з базових питань в системі поводження з тваринами є їх реєстрація та ідентифікація. Відповідно до європейських вимог ідентифікованими тваринами вважаються ті, що мають імплантований мікрочіп та паспорт, в якому засвідчуються щеплення. Для реєстрації та ідентифікації тварин в Україні використовується декілька спеціалізованих платформ. Perfectly ruled by that vimog utrimannya tvarin є one of the goiters of Ukraine from the introduction of normative acts of the European the union. One of the basic food in the system of feeding with creatures є їх re-strata and identification. Vidpovidno to European Vimogs Identified creatures are used, which may cause implantation of microchip that passport, in which the chips will be included. For re-establishment and identification tvarin in Ukraine vikoristovuyutsya decilka of special platforms.
Information technologies for the automation of processes of identification and restoration of food in Ukraine
Keywords: поводження з тваринами; witchcraft; реєстрація та ідентифікація; re-stratation and identification; онлайн платформа; online platform