Обгрунтування параметрів і режимів роботи розпилювача агрохімікатів - Сокол, Тарас Анатолійович; Sokol, Taras (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Метою роботи є підвищення економічних, експлуатаційних та екологічних показників обприскувачів шляхом використання розпилюючих пристроїв, які відповідають всім агротехнічним вимогам. Metoiu roboty ye pidvyshchennia ekonomichnykh, ekspluatatsiinykh ta ekolohichnykh pokaznykiv obpryskuvachiv shliakhom vykorystannia rozpyliuiuchykh prystroiv, yaki vidpovidaiut vsim ahrotekhnichnym vymoham.
Obhruntuvannia parametriv i rezhymiv roboty rozpyliuvacha ahrokhimikativ
Keywords: розпилювач; rozpyliuvach; пестициди; pestytsydy; обприскувач; obpryskuvach; дисперсність; dyspersnist; витрата; vytrata; коефіцієнт варіації; koefitsiient variatsii; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist