Організація і технологія реконструкції зрошувальної мережі у ТОВ «Троїцьке» Синельниківського району Дніпропетровської області - Сирота, Іван Вікторович; Syrota, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
В дипломній роботі представлені результати досліджень сучасного технічного стану масиву зрошення у ТОВ «Троїцьке» Синельниківського району Дніпропетровської області. Виконано обґрунтування необхідності проведення робіт з реконструкції зрошувальної мережі. За результатами досліджень представлено два варіанта проектних рішень щодо розташування поливних трубопроводів на масиві зрошення. За порівняльними розрахунками вартості матеріалів, затрат на електроенергію та гідротехнічних споруд на мережі, обрано раціональний варіант реконструкції системи. V dyplomnii roboti predstavleni rezultaty doslidzhen suchasnoho tekhnichnoho stanu masyvu zroshennia u TOV «Troitske» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Vykonano obgruntuvannia neobkhidnosti provedennia robit z rekonstruktsii zroshuvalnoi merezhi. Za rezultatamy doslidzhen predstavleno dva varianta proektnykh rishen shchodo roztashuvannia polyvnykh truboprovodiv na masyvi zroshennia. Za porivnialnymy rozrakhunkamy vartosti materialiv, zatrat na elektroenerhiiu ta hidrotekhnichnykh sporud na merezhi, obrano ratsionalnyi variant rekonstruktsii systemy.
Orhanizatsiia i tekhnolohiia rekonstruktsii zroshuvalnoi merezhi u TOV «Troitske» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: технології реконструкції зрошувальної мережі; tekhnolohii rekonstruktsii zroshuvalnoi merezhi; проектно-технологічні рішення; proektno-tekhnolohichni rishennia; реконструкція зрошувальної мережі; rekonstruktsiia zroshuvalnoi merezhi; розрахунок економічної ефективності; rozrakhunok ekonomichnoi efektyvnosti