Проблеми розвитку бізнес-процесів в малому аграрному підприємництві - Миронова, Олена Олександрівна; Myronova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Одним з інструментів соціально-економічного розвитку для багатьох регіонів стає малий бізнес, що має своєю ключовою на меті не стільки прибуток і його максимізацію, скільки безперервність задоволення попиту і постійно мінливих потреб як окремого індивіда, так і суспільства в цілому. Малий бізнес в сільському господарстві є складовою частиною економічної системи, без якої держава не може стабільно функціонувати. Odnym z instrumentiv sotsialno-ekonomichnoho rozvytku dlia bahatokh rehioniv staie malyi biznes, shcho maie svoieiu kliuchovoiu na meti ne stilky prybutok i yoho maksymizatsiiu, skilky bezperervnist zadovolennia popytu i postiino minlyvykh potreb yak okremoho indyvida, tak i suspilstva v tsilomu. Malyi biznes v silskomu hospodarstvi ye skladovoiu chastynoiu ekonomichnoi systemy, bez yakoi derzhava ne mozhe stabilno funktsionuvaty.
Problemy rozvytku biznes-protsesiv v malomu ahrarnomu pidpryiemnytstvi
Keywords: малий бізнес; malyi biznes; аграрний сектор; ahrarnyi sektor; проблеми; problemy