Удосконалення управління економічною ефективністю діяльності підприємства - Слоневський, Борис Костянтинович; Slonevskyi, Borys (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: процес підвищення економічної ефективності діяльності підприємства на прикладі ФОП Махіня О.І. Предмет дослідження: теоретичні та практичні аспекти управління економічною ефективністю діяльності підприємства. Метою роботи є розробка заходів з підвищення управління економічною ефективністю діяльності підприємства. Obiekt doslidzhennia: protses pidvyshchennia ekonomichnoi efektyvnosti diialnosti pidpryiemstva na prykladi FOP Makhinia O.I. Predmet doslidzhennia: teoretychni ta praktychni aspekty upravlinnia ekonomichnoiu efektyvnistiu diialnosti pidpryiemstva. Metoiu roboty ye rozrobka zakhodiv z pidvyshchennia upravlinnia ekonomichnoiu efektyvnistiu diialnosti pidpryiemstva.
Udoskonalennia upravlinnia ekonomichnoiu efektyvnistiu diialnosti pidpryiemstva
Keywords: ефективність; efficiency; підприємство; enterprise; оцінка; rating; аналіз; analysis; резерви; reserves; прибутковість; profitability; інвестиції; investments; розвиток; development