Удосконалення управління прибутком аграрного підприємства - Волошина, Катерина Ігорівна; Voloshyna, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета дипломної роботи полягає в обґрунтуванні теоретичних, практичних і методичних положень і рекомендацій відносно удосконалення управління прибутком аграрного підприємства. Meta dyplomnoi roboty poliahaie v obgruntuvanni teoretychnykh, praktychnykh i metodychnykh polozhen i rekomendatsii vidnosno udoskonalennia upravlinnia prybutkom ahrarnoho pidpryiemstva.
Udoskonalennia upravlinnia prybutkom ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: управління; management; підприємство; enterprise; прибуток; profit; прибутковість; profitability; удосконалення; improvement; ризики; risks; собівартість; cost