Modern teaching methods as a part of a mass educational reform - Kramarenko, Tetiana; Крамаренко, Тетяна Володимирівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
In modern education methods used at universities, the student is central to curriculum designing and lesson planning. Generally, the teacher acts as a facilitator, flooring the way for the student to learn, by providing the necessary resources and support. New teaching techniques and modern learning methods have been found effective on a higher education level. Obviously, the education sector has consistently evolved and changed over the decades to adapt to modern-day developments, particularly in the fields of science and technology. This is important to thrive and progress in society as a whole. Modern teaching techniques avoid spoon-feeding students and encourage creative thinking and problem-solving. This is done by concentrating on developing application-based skills and learning in a manner that’s relevant to the increasing needs. У сучасних методах навчання, які використовуються в університетах, студент є центральним у розробці навчальної програми та плануванні уроків. Як правило, вчитель діє як фасилітатор, відкриваючи шлях для навчання учня, надаючи необхідні ресурси та підтримку. Нові методи навчання та сучасні методи навчання виявилися ефективними на рівні вищої освіти. Очевидно, що освітній сектор послідовно розвивався та змінювався протягом десятиліть, щоб адаптуватися до сучасних розробок, особливо в галузі науки та техніки. Це важливо для процвітання та прогресу суспільства в цілому. Сучасні методи навчання уникають годування учнів з ложечки та заохочують творче мислення та вирішення проблем. Це досягається шляхом зосередження на розвитку прикладних навичок і навчання таким чином, який відповідає зростаючим потребам.
Сучасні методи навчання як частина масової освітньої реформи
Keywords: modern teaching methods; сучасні методи навчання; educational reform; освітня реформа; higher education establishments; вищі навчальні заклади; science and technology; наука і технології