Комплексна оцінка промислових запасів камбали калкана в Азовському морі - Пестовський, Тарас Олегович; Pestovskyi, Taras Olehovych (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Метою роботи є комплексна оцінка промислових запасів та стану популяцій камбали калкана в Азовському морі на сучасному етапі. Metoiu roboty ye kompleksna otsinka promyslovykh zapasiv ta stanu populiatsii kambaly kalkana v Azovskomu mori na suchasnomu etapi.
Kompleksna otsinka promyslovykh zapasiv kambaly kalkana v Azovskomu mori
Keywords: азовський калкан; azovskyi kalkan; популяції камбали; populiatsii kambaly; Азовське море; Azovske more; донні риби; donni ryby