Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном - Бут, Юлія Миколаївна; But, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Метою даної дипломної роботи є розробка технології та оцінка споживчих властивостей борошняних кондитерських виробів, отриманих з додаванням пророщеного зерна пшениці. Об'єктом досліджень виступають зерно такої культури, як: пшениця та пшеничний солод, а також технологічний процес приготування печива з пророщеним зерном. Предметом дослідження є здобне печиво з додаванням пророщеного зерна пшениці. Metoiu danoi dyplomnoi roboty ye rozrobka tekhnolohii ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, otrymanykh z dodavanniam proroshchenoho zerna pshenytsi. Obiektom doslidzhen vystupaiut zerno takoi kultury, yak: pshenytsia ta pshenychnyi solod, a takozh tekhnolohichnyi protses pryhotuvannia pechyva z proroshchenym zernom. Predmetom doslidzhennia ye zdobne pechyvo z dodavanniam proroshchenoho zerna pshenytsi.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z proroshchenym zernom
Keywords: солод; solod; пророщування; proroshchuvannia; водопоглинальна здатність; vodopohlynalna zdatnist; енергія проростання; enerhiia prorostannia; здатність до проростання; zdatnist do prorostannia; амінокислоти; aminokysloty; печево з додаванням пророщеного зерна; pechevo z dodavanniam proroshchenoho zerna; мережевий графік; merezhevyi hrafik; надзвичайні ситуації; nadzvychaini sytuatsii