Негативні засоби мотивації та їх роль в стимулюванні роботи працівників сільськогосподарських підприємств - Демидова, Марія Миколаївна; Demidоva, M. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
У статті розглянуто засоби негативної мотивації, здійснено їх розподіл на дисциплінарні стягнення та заходи дисциплінарного впливу. Запропоновано зміни до трудового законодавства з метою покращення впливу дисциплінарних стягнень на мотивацію працівників. The article deals with the means of negative motivation,realized their distribition on the disciplinary penalties and the measures of disciplinary influence. Proposed changes to the labor legistation in order to improve the impect of disciplinary penalties on staff motivation.
Negative facilities of motivation and their role in stimulation the workers work of agricultural enterprises
Keywords: мотивація; mоtivatiоn; дисциплінарні стягнення; disciplinary penalties; заходи дисциплінарного впливу; measures оf disciplinary influence