Шляхи вдосконалення системи управління комунальною власністю територіальних громад - Повіренна, Олена Олександрівна; Povirenna, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є теоретичне обґрунтування і формулювання практичних пропозицій шляхів вдосконалення системи управління комунальною власністю територіальних громад.Metoiu roboty ye teoretychne obgruntuvannia i formuliuvannia praktychnykh propozytsii shliakhiv vdoskonalennia systemy upravlinnia komunalnoiu vlasnistiu terytorialnykh hromad.
Shliakhy vdoskonalennia systemy upravlinnia komunalnoiu vlasnistiu terytorialnykh hromad
Keywords: публічне управління та адміністрування; рublic management and administration; органи місцевого самоврядування; local self-government bodies; комунальна власність; communal property; публічна послуга; public service; місцева рада; local council; територіальна громада; territorial community