Антагоністична дія Aerococcus viridans avium 21 до Salmonella pullorum-gallinarum in vitro - Бібен, Іван Андрійович; Biben, I.; Biben, I. A.; Biben, Ivan (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького, 2012)
Наводяться результати вивчення антагоністичної дії Aеrососсus viridаns avium 21, що продукує перекис водню, на Salmonella pullorum-gallinarum, in vitro. Установлено антагоністичну дію, що посилюється в кожній наступній генерації S. pullorum-gallinarum, при спільному вирощуванні з А. viridans avium 21. Припускається, що встановлений вплив, пов'язаний зі змінами біологічних властивостей сальмонел. Are represented the study results of antagonistic action Aеrососсus viridаns avium 21produced hydrogen peroxide on Salmonella pullorum-gallinarum, in vitro. Is established antagonistic action, becoming stronger in each consequent generation Salmonella pullorum-gallinarum attached to the joint growing with A. viridans. avium 21 Supposes, that checked off dominance related to changes of biological properties Salmonella.
Antagonism Aerococcus viridans avium 21 and Salmonella pullorum-gallinarum in vitro
Keywords: антагонізм; antagonistic; Aerococcus viridans avium 21; Aerococcus viridans avium 21; Salmonella pullorum-gallinarum; Salmonella pullorum-gallinarum; перекис водню; hydrogen peroxide; повторний контакт; consequent contact; генерація; generation