Вдосконалення обліку дебіторської заборгованості - Губарик, Ольга Миколаївна; Hubaryk, Olʹha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
В статті розглядаються найбільш суттєві проблеми, що виникають на кожному підприємстві при прове¬денні обліку дебіторської заборгованості. Розглядаються нормативні і законодавчі акти стосовно організа¬ції обліку дебіторської заборгованості, розробляються пропозиції щодо вдосконалення системи управління дебіторською заборгованістю. The most substantial problems which arise up on every enterprise during conducting of account of account receivable are examined in the article. Legislative acts in relation to organization of account of account receivable normative and are examined, suggestions in relation to perfection of the control system by the account receivable are developed.
Vdoskonalennya obliku debitorsʹkoyi zaborhovanosti
Keywords: аналіз; analiz; дебіторська заборгованість; debitorsʹka zaborhovanistʹ; облік; oblik; управління; upravlinnya; фінансовий стан; finansovyy stan