Вплив основних сталих параметрів на рівномірність розподілу робочої рідини по ширині захвату штангового обприскувача - Ролдугін, Микола Іванович; Roldugin, Mykola; Харченко, Борис Григорович; Kharchenko, Borys; Макаренко, Д. О.; Makarenko, D. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2013)
Розглянуто вплив висоти установки штанги обприскувача і тиску в напірній магістралі на рівномірність покриття оброблюваної поверхні. Встановлено, що при тиску 0,2 МПа висота штанги над поверхнею 0,7–0,8 м, при 0,3 МПа – 0,5–0,7 м і при 0,6 МПа – 0,5 м. The influence of the height of fixing spraying boom and pressure in the discharge manifold upon the regularity of the work surface layer is examined in the article. It was found that under a pressure of 0,2 MPa the boom height above the surface makes 0,7–0,8 m, under a pressure of 0,3 MPa – 0,5–0,7 m and under a pressure of 0,6 MPa –0,5 m.
Influence of the basic stable parameters on the equitability of the power fluid across the coverage of the boom sprayer
Keywords: розпилювач; sprayer; робоча рідина; working liquid; рівняння покриття поверхні краплями; equation of surface covering with drops; висота установки стріли; height of boom installation; розчин пестицидів; pesticide solution