Критерії та показники фінансово-економічної безпеки - Процун, А.; Protsun, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Сучасний стан економіки України характеризується швидкими змінами умов функціонування підприємства, загрозами його фінансовим інтересам з боку окремих суб'єктів господарювання, високим рівнем фінансових ризиків. Тому важливим завданням щодо забезпечення життєздатності підприємства є гарантування його фінансово-економічної безпеки. Suchasnyi stan ekonomiky Ukrainy kharakteryzuietsia shvydkymy zminamy umov funktsionuvannia pidpryiemstva, zahrozamy yoho finansovym interesam z boku okremykh subiektiv hospodariuvannia, vysokym rivnem finansovykh ryzykiv. Tomu vazhlyvym zavdanniam shchodo zabezpechennia zhyttiezdatnosti pidpryiemstva ye harantuvannia yoho finansovo-ekonomichnoi bezpeky.
Kryterii ta pokaznyky finansovo-ekonomichnoi bezpeky
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichna bezpeka; критерії та показники; kryterii ta pokaznyky