Удосконалення механізмів публічного управління соціальним захистом населення на прикладі внутрішньо переміщених осіб - Варакута, Інна Олександрівна; Varakuta, Inna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: суспільні відносини у сфері соціального захисту населення. Предмет дослідження: удосконалення механізмів публічного управління соціальним захистом населення на прикладі внутрішньо переміщених осіб. Метою роботи є дослідження теоретичних положень і формулювання практичних пропозицій щодо удосконалення механізмів публічного управління соціальним захистом населення на прикладі внутрішньо переміщених осіб. Методи дослідження порівняння, аналізу, узагальнення, абстрагування, індукції, дедукції, SWOT аналіз, історичний. Obiekt doslidzhennia: suspilni vidnosyny u sferi sotsialnoho zakhystu naselennia. Predmet doslidzhennia: udoskonalennia mekhanizmiv publichnoho upravlinnia sotsialnym zakhystom naselennia na prykladi vnutrishno peremishchenykh osib. Metoiu roboty ye doslidzhennia teoretychnykh polozhen i formuliuvannia praktychnykh propozytsii shchodo udoskonalennia mekhanizmiv publichnoho upravlinnia sotsialnym zakhystom naselennia na prykladi vnutrishno peremishchenykh osib. Metody doslidzhennia porivniannia, analizu, uzahalnennia, abstrahuvannia, induktsii, deduktsii, SWOT analiz, istorychnyi.
Udoskonalennia mekhanizmiv publichnoho upravlinnia sotsialnym zakhystom naselennia na prykladi vnutrishno peremishchenykh osib
Keywords: публічне управління та адміністрування; public management and administration; механізми публічного управління; mechanisms of public management; соціальний захист населення; social protection of the population; соціальна робота; social work; складні життєві обставини; difficult life circumstances