Удосконалення менеджменту збутової діяльності підприємства - Цуканова, Ірина Валеріївна; Tsukanova, Iryna Valeriivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є дослідження теоретичних аспектів формування збутової діяльності підприємства та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення менеджменту збутової діяльності підприємства. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bakalavra ye doslidzhennia teoretychnykh aspektiv formuvannia zbutovoi diialnosti pidpryiemstva ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia menedzhmentu zbutovoi diialnosti pidpryiemstva.
Udoskonalennia menedzhmentu zbutovoi diialnosti pidpryiemstva
Keywords: формування збутової діяльності підприємства; formuvannia zbutovoi diialnosti pidpryiemstva; удосконалення менеджменту збутової діяльності; udoskonalennia menedzhmentu zbutovoi diialnosti; управління стимулюванням збуту продукції; upravlinnia stymuliuvanniam zbutu produktsii