Оцінка біологічної та господарської ефективності післясходових гербіцидів в посівах сочевиці звичайної - Ткаліч, Юрій Ігорович; Tkalich, Yuriy; Гончар, Наталія Вікторівна; Gonchar, Natalia; Костенко, Владислав Віталійович; Kostenko, Vladislav (/ Полтавська ДСГДС ім. М.І. Вавилова ІС і АПВ НААН, НУБіП, Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК, 2019)
Багатостороння оцінка параметрів фітоценозу бур’янів в посівах сочевиці звичайної показала, що виходячи з видового складу бур’янів, є цілком реальна можливість вибрати найкращий за ефективністю гербіцид. А multifaceted evaluation of weed phytocenosis parameters in ordinary lentil crops has shown that, based on the species composition of the weeds, it is a very real possibility to choose the best herbicide for efficiency.
Assessment of biological and economic efficiency of post-emergence herbicides in ordinary lentil crops
Keywords: післясходові гербіциди; post-emergence herbicides; сочевиця звичайна; common lentils; бур’яни; weeds; ефективність; efficiency