Законодавчо-нормативні аспекти бухгалтерського обліку розрахунків з покупцями та замовниками - Вакульчик, Д. В.; Vakulchyk, D. V.; Погорєлова, Тетяна Павлівна; Pohorielova, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розрахунки з покупцями та замовниками є важливим показником фінансової діяльності підприємства, оскільки результат даних відносин відображено в розмірі отриманого доходу. Якість організації та ведення розрахунків залежить від законодавчо встановлених правил бухгалтерського обліку, що відображаються в нормативно-правовій документації України.Rozrakhunky z pokuptsiamy ta zamovnykamy ye vazhlyvym pokaznykom finansovoi diialnosti pidpryiemstva, oskilky rezultat danykh vidnosyn vidobrazheno v rozmiri otrymanoho dokhodu. Yakist orhanizatsii ta vedennia rozrakhunkiv zalezhyt vid zakonodavcho vstanovlenykh pravyl bukhhalterskoho obliku, shcho vidobrazhaiutsia v normatyvno-pravovii dokumentatsii Ukrainy.
Zakonodavcho-normatyvni aspekty bukhhalterskoho obliku rozrakhunkiv z pokuptsiamy ta zamovnykamy
Keywords: покупці та замовники; pokuptsi ta zamovnyky; бухгалтерський облік; bukhhalterskyi oblik; законодавчо-нормативні аспекти розрахунків; zakonodavcho-normatyvni aspekty rozrakhunkiv