Рослини та урбанізація - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Викладені результати практичних і теоретичних розробок, оригінальних досліджень у галузі зеленого будівництва, стійкості та адаптивних реакцій рослин за умов урбанізованого середовища, інтродукції та акліматизації рослин, фітосанітарного контролю зелених насаджень та ін. Може бути корисним фахівцям садово-паркового господарства та зеленого будівництва, фітосанітарного контролю, ботанікам, екологам тощо. Vykladeni rezultaty praktychnykh i teoretychnykh rozrobok, oryhinalnykh doslidzhen u haluzi zelenoho budivnytstva, stiikosti ta adaptyvnykh reaktsii roslyn za umov urbanizovanoho seredovyshcha, introduktsii ta aklimatyzatsii roslyn, fitosanitarnoho kontroliu zelenykh nasadzhen ta in. Mozhe buty korysnym fakhivtsiam sadovo-parkovoho hospodarstva ta zelenoho budivnytstva, fitosanitarnoho kontroliu, botanikam, ekoloham toshcho.
Roslyny ta urbanizatsiia
Keywords: урболандшафти; urbolandshafty; стійкість та адаптаційні реакції рослин; stiikist ta adaptatsiini reaktsii roslyn; аспекти інтродукції рослин; aspekty introduktsii roslyn; еколого-біологічні основи; ekoloho-biolohichni osnovy; зелене будівництво; zelene budivnytstvo; реконструкція парків; rekonstruktsiia parkiv; фітосанітарний контроль; fitosanitarnyi kontrol