Важливість розвитку мовної діяльності здобувачів вищої освіти - Чорнобай, Віра Георгіївна; Chornobai, Vira (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Дорослий, який навчається, прагне до самореалізації, самостійності, до самоврядування й усвідомлює себе таким. Метою здобувача вищої освіти є оволодіння знаннями, навичками та уміннями обраного фаху. Метою викладачів є не лише забезпечити доступ до отримання знань, а й показати, натренувати, поділитися власними уміннями. Щоб стати кваліфікованим фахівцем, здобувач має навчитись комунікувати, тобто слухати та розмовляти грамотно. - A learning adult strives for self-realization, independence, and self-governance and realizes himself as such. The goal of a student of higher education is to master the knowledge, skills and abilities of the chosen profession. The goal of teachers is not only to provide access to knowledge, but also to show, train, and share their own skills. To become a qualified specialist, the applicant must learn to communicate, that is, to listen and speak competently.
The importance of the development of language activity of students of higher education
Keywords: засоби спілкування; means of communication; усне і писемне мовлення; oral and written communication; аудіювання; listening; говоріня; speaking