Стан ясену ланцетолистого (Fraxinus pennsylvanica L.) у паркових фітоценозах міста Дніпро - Пономарьова, Олена Анатоліївна; Ponomaryova, Olena; Курбатов, Андрій Андрійович; Kurbatov, Andriy; Пономарьов, Роман Андрійович; Ponomarev, Roman (ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2024)
Вивчали розповсюдження ясену пенсильванського у паркових фітоценозах міста Дніпро маршрутним методом. Виявили 598 екземплярів в шести парках та двох скверах. Vyvchaly rozpovsiudzhennia yasenu pensylvanskoho u parkovykh fitotsenozakh mista Dnipro marshrutnym metodom. Vyiavyly 598 ekzempliariv v shesty parkakh ta dvokh skverakh.
Stan yasenu lantsetolystoho (Fraxinus pennsylvanica L.) u parkovykh fitotsenozakh mista Dnipro
Keywords: ясен пенсильванський; yasen pensylvanskyi; інвазійність; invaziinist; життєвий стан; zhyttievyi stan; паркові фітоценози; parkovi fitotsenozy