Інформаційна безпека та методи захисту інформації - Медяник, А.; Medianyk, A.; Погорєлова, Тетяна Павлівна; Pohorielova, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Під інформаційною безпекою слід розуміти захищеність інформації і підтримуючої інфраструктури від випадкових або навмисних впливів природного або штучного характеру, що можуть призвести нанесенням шкоди власникам або користувачам інформації і підтримуючої інфраструктури. Pid informatsiinoiu bezpekoiu slid rozumity zakhyshchenist informatsii i pidtrymuiuchoi infrastruktury vid vypadkovykh abo navmysnykh vplyviv pryrodnoho abo shtuchnoho kharakteru, shcho mozhut pryzvesty nanesenniam shkody vlasnykam abo korystuvacham informatsii i pidtrymuiuchoi infrastruktury.
Informatsiina bezpeka ta metody zakhystu informatsii
Keywords: інформаційна безпека; informatsiina bezpeka; методи захисту інформації; metody zakhystu informatsii