Основні тенденції розвитку національних систем вищої школи в рамках болонського процесу - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly S. A. S. Kobets, A. Kobets, Anatoly Stepanovich Kobets, A. S. Kobets, A. Kobets, Anatoly Stepanovich Kobets; Сobets’, A. S.; Kobec, Anatoly Stepanovich; Kobets, A. (Академія муніципального управління, 2011)
Досліджено досвід державного регулювання системи освіти в країнах Центральної та Східної Європи. Проаналізовано основні тенденції розвитку національних систем вищої школи в рамках Болонського процесу. Studied the experience of state regulation of education in Central and Eastern Europe. Analyzed themain trends of developmentof national systems of higher educationwithin theBologna Process.
Major trends in the development of national higher education systems within the Bologna process
Keywords: вища освіта; higher education; зовнішнє управління; external managemen; принципи децентралізації; principles of decentralization; самоорганізація; self-organization